Logo APTUM

Register

A password will be sent to your email address.

We process your data in accordance with our privacy policy.

Showroom – Eindhoven

Showroom – Eindhoven

 

Our workshop and office are located in a more than 100 year old building – a former power station – and has a beam structure as ceiling. The ideal place to show the possibilities of Light Forest. 

With two starting points, Light Forest crawls and grows across the ceiling and beams. Above our meeting and dining table, six lamps – made of copper – playfully come out at different heights. Every day we enjoy the comfortable light that Light Forest provides. We make use of a dimmer, so that the light can be adjusted in strength as desired.
The color is NCS 2010-G10Y, a beautiful green that feels both organic and industrial. 

Would you like to see this installation in real life? Make an appointment to visit our location: tineke@aptumlighting.com

Date: October 2020
Commissioned by: Aptum
Place: Eindhoven, the Netherlands

Footer line

It's light.
It's magic.

Seasonal update

Subscribe below and we’ll share our new products, events and company highlights with you every quarter! You can unsubscribe from these communications at any time.

Subscribe

Contact

APTUM
Gashouder 13
5613 CR Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 220 4500
info@aptumlighting.com

 

Follow