Logo APTUM

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

Particuliere klant – Utrecht

Particuliere klant – Utrecht

 

Voor een woonhuis in Utrecht was aanpasbare verlichting gewenst, in een ruimte waar woonkamer, keuken en slaapkamer nauw met elkaar verbonden zijn middels een vide. Doordat de ruimte zoveel functies heeft, en de verlichting vanaf alle plekken gezien wordt, is het des te belangrijker dat het licht volledig naar wens in te stellen is. Zowel in kleur als intensiteit. En hoewel Contour vele expressieve verschijningsvormen heeft, is een installatie van puur rechte lijnen een prachtig statement.

De armaturen zijn zeer slank en bevatten geen overbodige detaillering. Het gaat puur om de lichtlijnen. Door bewust voor alleen lijnen te kiezen wordt de hoogte van de ruimte benadrukt. Enkele lichtlijnen hangen met het licht gericht naar de muur, en andere hebben het licht weer gericht naar de kijker. Een spel van direct en indirect licht. Aptum zorgde ook voor de plafond oplossing, en installeerde alles op locatie.

Datum: Mei 2019
Opdrachtgever: Particuliere klant
Plaats: Utrecht, Nederland

Footer line

It's light.
It's magic.

Seizoens update

Schrijf je hieronder in en we zullen per kwartaal onze nieuwe producten, evenementen en highlights met je delen! Je kunt je op elk moment afmelden voor deze communicatie.

Schrijf je in

Contact opnemen

APTUM
Gashouder 13
5613 CR Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 220 4500
info@aptumlighting.com

 

Volg ons