Logo APTUM

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

We verwerken je gegevens in overeenstemming met ons privacybeleid.

TQ Gebouw – Eindhoven

TQ Gebouw – Eindhoven

 

Het TQ gebouw, de gastheer van het Strijp-T gebied, is een bedrijfsverzamelgebouw voor groeiende, ambitieuze organisaties die toe zijn aan de volgende stap. Het gebouw vertegenwoordigd divers werk van Eindhovense ontwerpers. De wens van de opdrachtgever: Ontwerp, maak en installeer een markante lichtinstallatie in het trappenhuis, functioneel in gebruik binnen en opvallend vanaf ver buiten.

Aptum ontwierp met de serie ‘Contour’ een sprookjesachtige verschijning met licht in diverse pastel tinten. Op de begane grond en de 8e verdieping zijn uitgebreide installaties gemaakt die worden verbonden door de verlichting op elke tussenliggende verdieping. Hierdoor ziet de kijker vanaf buiten alle verlichting als 1 geheel. De verlichting in het trappenhuis wordt zowel functioneel als poëtisch ingezet. Met heel zachte pastel tinten wordt het licht in het gebouw zelf als algemene verlichting gebruikt, terwijl vanaf buiten de kleuren meer te zien zijn.

In de avond, wanneer het gebouw niet wordt gebruikt, wordt het geheel in een ander kleurensetting getoond waardoor het sprookjesachtige effect versterkt wordt, en men van veraf het gebouw kan herkennen. Bij speciale evenementen kan de verlichting naar wens aangepast worden in kleur en lichtsterkte. Het geheel is aangesloten op en wordt aangestuurd door het Dali systeem van het gebouw zelf.

Datum: Juni 2019
Opdrachtgever: Kragt
Plaats: Eindhoven, Nederland

Footer line

It's light.
It's magic.

Seizoens update

Schrijf je hieronder in en we zullen per kwartaal onze nieuwe producten, evenementen en highlights met je delen! Je kunt je op elk moment afmelden voor deze communicatie.

Schrijf je in

Contact opnemen

APTUM
Gashouder 13
5613 CR Eindhoven
The Netherlands

+31 (0)40 220 4500
info@aptumlighting.com

 

Volg ons